Szerzői jogok

Szerzői jogi rendelkezések

A Fotózz klikkben blog és „Klikk – fotós kihívások anyukák” Facebook csoportban szereplő valamennyi tartalom (pl. a csoport tagjainak bejegyzései, a bejegyzésekben megjelenő egyedi projektek, a csoport tagjainak fotográfiái vagy bármely más szerzői mű, a továbbiakban összefoglalóan: mű) szerzői jogi védelem alatt áll.

A szerzői joghoz kapcsolódó személyhez fűződő és vagyoni jogok jogosultja az a személy, akihez a mű egyértelműen köthető, ennek hiányában a művel kapcsolatos jogok a „Klikk – fotós kihívások anyukák” Facebook csoportot illetik meg.

A mű jogosultjának engedélye nélkül TILOS a művek bármely technikai eszközzel, módszerrel bármilyen adathordozóra történő rögzítése, többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánosságra hozatala vagy egyéb felhasználása. A tilalom nem érinti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott, a szabad felhasználásra vonatkozó eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvény szerinti célból és mértékben, a törvényben meghatározott felhasználói kör részére van lehetőség, a törvényben foglaltak szigorú betartásával.

A művek ettől eltérő bármilyen felhasználásához a jogosult kifejezett hozzájárulása szükséges.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s