Elkezdődött…

A szeptember minden ovis vagy iskoláskorú kisgyerekes anyuka életében egy különleges hónap. Leginkább akkor, ha éppen most kerül a csemete új intézménybe, de tapasztalatból mondom a második vagy sokadik évkezdés sem hagyja hidegen az embert. Gondolom nem vagyok vele egyedül, hogy az ovi és sulikezdés fontos,  és meghatározó esemény a család életében. Fotós anyukaként nyakunkban a fényképezőgéppel megyünk az évnyitóra, az elsős avatóra, de még az első tanítási napon is próbáljuk a lehető legtöbb perspektívából megörökíteni a gyerekünk önállósodásának eme lépcsőfokát. És ez így rendben is van. Noémi nemrég két remek összefoglalót írt, mik azok a momentumok, amiket érdemes fotózni az évkezdős csemeténk életében.  (Back to school fotótippek, Az első ovis/sulis nap fotózása) Mi, scrapbookos anyukák pedig kreatív köntösbe bújtatjuk az elkészült fotókat, és lefűzzük az albumoldalakat a duzzadó emlékkönyvünkben.

Ezúttal nem csak én készítettem témába vágó alkotást, hanem a Scrapfellow Kreatív Csapatából néhányan karöltve igyekszünk inspirálni.

A scrapbook oldalak elkészítéséhez néhány scrapbook papírra, díszítőelemekre, ollóra ragasztóra, a legjobban sikerült fényképekre, és némi kreatív időre lesz szükséged ha te is szeretnéd kipróbálni.

Bíró Ágnes – Izgalmas

Szabó Izabella – Vissza a suliba

Bozsits Kriszti – Ötödikes lettél

Pék-Bíró Timi – School days

Sztarenki Szilvia – Becsengettek

Remélen neked is kedved támadt a fotóidat kicsit tovább gondolni.

sig-BiroAgi

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s